5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü Etkinliği

• El Hijyeni Günü (2).jpeg
  • El Hijyeni Günü (1).jpeg

5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü Etkinliği

5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü Etkinlikleri kapsamında, hastanemizde hasta, hasta yakınları ve sağlık personelimize el hijyeni ile ilgili eğitimler ve etkinlikler düzenlenmiştir.
SLOGANI:” Hayat Kurtarmak İçin Ellerinizi Temizleyin”

5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü etkinlikleri kapsamında, farkındalık oluşturma amacıyla Hastanemiz Başhekimliği ve Enfeksiyon Kontrol Komitesi tarafından hastanemizde bilgilendirici etkinlikler düzenlenmiştir.

Etkinlik kapsamında, Hastanemiz Başhekimliği girişinde oluşturulan standlar ile konunun önemine dikkat çekilmiştir.Prof.Dr. Çiğdem ATAMAN HATİPOĞLU el hijyeninin önemine ilişkin kısa bir bilgilendirme yaptı. El hijyeni test cihazı konulmuş ve davetliler etkin el hijyeni yapıp yapmadıklarını kontrol etmişlerdir. El antiseptik alkol bazlı, sabun, el hijyenine ilişkin broşür, video görsel ve farkındalığı yaymak adına stickerlar dağıtıldı.