Hastanemiz Tıbbi Malzeme Sorunları Kapsamlı Toplantıda ele alındı.
02 Ağustos 2022

• Tıbbi Malzeme Sorunları  (3).jpeg
  • Tıbbi Malzeme Sorunları  (2).jpeg
  • Tıbbi Malzeme Sorunları  (1).jpeg

T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Tedarik Planlama Stok ve Lojistik Yönetim Kontrol ve Analiz Daire Başkanı Uzm. Ecz. İrem MÜHÜRCÜ, Başhekimimiz Prof. Dr. Rahmi KILIÇ, Başhekim yardımcımız Uzm. Dr. İsmail BULUT, İdari ve Mali İşler Müdürümüz Hüseyin ÇÖTELİ, Sorumlu Eczacılar, Satın Alma Sorumluları ve Depo Sorumlularının katılım sağladığı Tıbbi Malzeme Toplantısı gerçekleştirilmiş olup, Hastanemiz Tıbbi Malzemeler Sorunları ve çözümleri ele alındı. Toplantıda Uzm. Ecz. İrem MÜHÜRCÜ sürdürülebilir ürün Tedarik yönetimi hakkında, ödeme sistemleri, Sosyal Güvenlik Kurumu Tıbbi Malzeme sektörü güncel değerlendirmeleri, tıbbi malzeme sektöründeki regülasyonlar ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.