Hastanemiz Zekai Tahir Burak Ek Hizmet Binamız Bünyesinde Palyatif Bakım Sevisi Açıldı.
28 Haziran 2022

• Palyetif (2).jpeg
  • Palyetif (3).jpeg
  • Palyetif (4).jpeg
  • Palyetif (5).jpeg
  • Palyetif (1).jpeg
  • Palyetif (6).jpeg

Hastanemiz Zekai Tahir Burak Ek hizmet binamız bünyesinde açılan Palyatif Servisinde, kanser, felç, alzheimer ve kalp hastalarına hizmet verilecek.
On dört yataklı servisimizde, her biri refakatçiler de düşünülerek tasarlanan özel hasta odaları oluşturulmuştur. Servisimiz hastaların oksijen ya da beslenme ihtiyacı olabileceği, ağrılı bir süreçten geçebilecekleri de göz önüne alınarak kendilerine ve ailelerine gerekli desteği sağlamak amacıyla, refakatçi toplantı odası, özel yıkanma odası ve diğer ihtiyaçlarının da karşılanabileceği, kalite standartlarının gerektirdiği tüm özelliklere uygun olarak tasarlanmıştır.