Zekai Tahir Burak Ek Binamızın güvenlik Amiri Yahya SOLAKOĞLU anısına..
21 Haziran 2022

• Yahya SOLAKOĞLU turnuvası (7).jpeg
  • Yahya SOLAKOĞLU turnuvası (6).jpeg
  • Yahya SOLAKOĞLU turnuvası (5).jpeg
  • Yahya SOLAKOĞLU turnuvası (3).jpeg
  • Yahya SOLAKOĞLU turnuvası (4).jpeg
  • Yahya SOLAKOĞLU turnuvası (2).jpeg
  • Yahya SOLAKOĞLU turnuvası (1).jpeg

Hastanemizde her yıl düzenlen geleneksel futbol halı saha turnuvası pandemi nedeniyle ara verilmişti. Geçtiğimiz aylarda vefat eden, Zekai Tahir Burak Ek Binamızın güvenlik Amiri Yahya SOLAKOĞLU anısına, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yahya SOLAKOĞLU turnuvası düzenlendi.

Turnuvaya 10 takım ve yaklaşık 150 Sağlık çalışanlarımızın arasında yapılan maçlardan, Başhekimimiz Prof.Dr. Rahmi KILIÇ, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürümüz Sebahattin AKYÜZ, Müdür Yardımcımız Mehmet GÜNEŞ ve İdarecilerimizin katıldığı maçlardan Birinciliği Ankara Hastanesi Güvenlik Gücü, İkinciliği Çin Çin Hospital, Üçüncülüğü ise Zekai Tahir Burak Yahya SOLAKOĞLU takımı aldı. Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Rahmi KILIÇ tarafından 1.2.3. Olan takımlara plaketleri verildi.