Uzman Çavuşlardan oluşan 20 Askeri personele hastanemizde eğitim verildi.
17 Haziran 2022

• uzm-cavus (8).jpeg
  • uzm-cavus (7).jpeg
  • uzm-cavus (6).jpeg
  • uzm-cavus (5).jpeg
  • uzm-cavus (4).jpeg
  • uzm-cavus (3).jpeg
  • uzm-cavus (2).jpeg
  • uzm-cavus (1).jpeg

Sağlık Meslek mensubu olmayan personelin sağlık personelin yokluğunda yapmaya yetkili oldukları Acil Tıbbi müdahaleler hakkında yönetmenlik Hükümleri çerçevesinde, Sağlık Bakanlığı onayı ile başlatılan programda, Jandarma Uzman Çavuşlardan oluşan 20 Askeri personele hastanemizde eğitim verildi.

Eğitim Programının sona ermesinin ardından hastanemiz, Konferans salonunda düzenlenen kapanış törenine Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Celal ALMAZ, Başhekimimiz Prof. Dr. Rahmi KILIÇ, Başhekim Yardımcılarımız, Jandarma Tabip Albay Alper Tunga KÖKÇÜ, Jandarma Yarbay Mikail AKMAN, idareciler, eğitim koordinatörleri, eğitim birim ekibi ve kursiyerler katıldı.  Kursiyerlere törenle sertifikaları verildi.