SBÜ Gülhane Acil Tıp ABD Ankara Aciller toplantısı hastanemiz konferans salonunda yapıldı.
21 Eylül 2022

• Aciller Toplantısı (6).jpeg
  • Aciller Toplantısı (5).jpeg
  • Aciller Toplantısı (4).jpeg
  • Aciller Toplantısı (2).jpeg
  • Aciller Toplantısı (3).jpeg
  • Aciller Toplantısı (1).jpeg

SBÜ Gülhane Acil Tıp ABD Ankara Aciller toplantısı hastanemiz konferans salonunda Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Eray ÇINAR, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. İshak ŞAN, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rahmi KILIÇ, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. İsmail BULUT, SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi Acil Tıp ABD Başkanı Prof. Dr. Yavuz KATIRCI, Ankara Dışkapı EAH Acil Tıp Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Gülşen ÇIĞSAR, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Y. Kemal GÜNAYDIN, Ankara Şehir Hastanesi Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Hakan OĞUZTÜRK ve Ankara ilinde görev yapan acil tıp uzmanları ve asistanlarının katılımı ile gerçekleşmiştir. Toplantıda Doç. Dr. Erdal DEMİRTAŞ “Kan Gazı Analizi”, Uzm. Dr. Sertaç GÜLER “Yoğun Bakım Yatış Endikasyonları”, Uzm. Dr. Dilber Üçöz KOCAŞABAN “Acil Serviste Mekanik Ventilatörlerin Kullanımı” konulu sunumlar yapmıştır. Toplantının organizasyonunda katkıda bulunan hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü Hüseyin Çöteli ve Destek Birimleri Müdürü Sebahattin Akyüz’ e teşekkür ederiz.