Pandemi sonrası dönemde kamu tesislerinde verimlilik Çalıştayına katıldık.
07 Haziran 2022

• Y (1).jpeg
  • Y (2).jpeg
  • Y (3).jpeg

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yenimahalle Toplum Ruh Sağlığı Merkezi olarak 01.06.2022 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğünün yapmış olduğu Pandemi sonrası dönemde kamu tesislerinde verimlilik Çalıştayına katıldık. Merkezimizde danışanlarımızca üretilen el emeği ürünlerimizi ANKARA ŞEHİR HASTANESİNDE sergilemek amacıyla Çalıştayda yerimizi aldık.
Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Ağır ruhsal hastalığı olan bireylere tıbbi tedavi, psikososyal destek, sosyo-kültürel uyum ve rehabilitasyonu sağlayarak toplumsal katılımlarını teşvik etmek, arttırmak amacıyla hizmet veren bir merkezdir.

Toplum Temelli Ruh Sağlığı hizmet kullanıcısı olan hastalarımızın, Pandemi döneminde sağlık hizmetine ulaşması ve hastalıklarıyla baş etmelerine yardımcı olmak amacıyla uzaktan iletişim kurarak psikososyal açıdan desteklenmelerini sağladık. Ayaktan tedavi için rutin kontrollerinin yapılmasını ve ilaç uyumlarını yakından takip ederek Pandemi sürecini sağlıklı şekilde tamamlamaları konusunda danışanlarımıza rehber olduk. Pandeminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için üyelerimize ve bakım verenlere düzenli aralıklarla psikoeğitim verdik.

Üyelerimizin kurumumuzda yapmış oldukları iş- uğraş ürünlerini, farkındalık oluşturmak ve danışanlarımızın işlevselliğini arttırabileceğimiz, yeni hizmet modellerine yön vermek için yöneticiler ile fikir alışverişinde bulunduğumuz güzel bir Çalıştay oldu.