Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi Tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Hemşireler Günü Etkinliği Coşkuyla Kutlandı.
13 Mayıs 2022

• Hemşiler Haftası (7).jpeg
  • Hemşiler Haftası (6).jpeg
  • Hemşiler Haftası (5).jpeg
  • Hemşiler Haftası (4).jpeg
  • Hemşiler Haftası (3).jpeg
  • Hemşiler Haftası (2).jpeg
  • Hemşiler Haftası (1).jpeg

12 -18 Mayıs Hemşirelik haftası, nedeniyle düzenlenen kutlamaya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU, Hastanemiz Başhekimi Sayın Prof. Dr. Rahmi KILIÇ, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Hüseyin ÇÖTELİ, Kalite ve Destek Müdürü Sebahattin AKYÜZ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdüresi Ayşegül TARLA, Yönetim kadrosu ile Hemşireler, ebeler ve hastanemiz çalışanlar katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Başhekimimiz, pandemide hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarına Allah'tan rahmet dileyerek, sağlık kuruluşunda en ön saflarda yer alan hemşirelerin gününü kutladı. Başarılı çalışmalarından dolayı hemşirelere teşekkür belgelerini taktim etti. Çalışmalarından dolayı mutluyuz gururluyuz dedi. Hatıra fotoğrafları çekilerek Program sona erdi.