Hastanemizde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.
10 Kasım 2021

• 10 KASIM (6).jpeg
  • 10 KASIM (7).jpeg
  • 10 KASIM (3).jpeg
  • 10 KASIM (9).jpeg
  • 10 KASIM (4).jpeg
  • 10 KASIM (10).jpeg
  • 10 KASIM (5).jpeg
  • 10 KASIM (8).jpeg
  • 10 KASIM (2).jpeg

Hastanemizde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi.

10 Kasım 1938 yılında ebediyete intikal eden Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 83. Ölüm yıl dönümünde hastanemizde anma programı düzenlendi.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Rahmi KILIÇ, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Hüseyin ÇÖTELİ, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Sebahattin AKYÜZ, yönetim kadrosu ve sağlık çalışanlarımızın katıldığı törende saat 9.05’te çalınan siren sesinin ardından Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere onun silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz anısına
saygı duruşunda bulunuldu.

Başhekimimiz açılış konuşmasını yaptıktan sonra Beyin cerrahi doktorumuz Atatürk’ün hayatı ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. Anaokulu öğrencilerimizin 10 Kasım şiirlerini okumalarının ardından törenimiz sona ermiştir. Aynı zamanda Zekai Tahir Burak Ek Hizmet Binamızın Çocuk Hastalıkları Kliniğinde de ilkokul öğrencilerimizin katılımıyla anma töreni gerçekleştirilmiştir.