14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği
19 Mart 2019

15.03.2019 tarihinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak,  14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamındaki programımız hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. İsmail Bulut başkanlığında gerçekleştirilmiştir. Program akışında hastanemiz konferans salonunda toplanılmış, saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesinin ardından, Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Prof Dr. Rahmi KILIÇ, Genel Müdür Yardımcımız M. Sırrı KOTANOĞLU, Başhekimimiz Uzman Dr. İsmail BULUT ve onu takiben, asistan hekimimiz Berkay AYHAN tıp bayramı ile ilgili konuşmalarını yapmıştır. Hastanemizde bu yıl içerisinde Profesörlük ve Doçentlik unvanı alan doktorlarımıza plaket takdim edilmiştir. Program sonunda TRT saz ve ses sanatçıları tarafından müzik dinletisi yapılmıştır.

• resim1.jpeg
  • resim2.jpeg