Dünya El Hijyeni Günü Programı
07 Mayıs 2024

5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü

“El Hijyeni, Hayat Kurtarır”

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanemizin, Enfeksiyon Kontrol Ekibi 5 Mayıs “Dünya El Hijyeni Günü” dolayısıyla personele, hasta ve hasta yakınlarına yönelik konferans salonumuzda, enfeksiyon kontrol komitesi el hijyeni koordinatörü Prof. Dr. Günay TUNÇER ERTEM Başkanlığında slayt gösterisi ile bilinçlendirme çalışması yapıldı.

• El Hijyeni
  • El Hijyeni Günü
  • El Hijyeni

İlk olarak Enfeksiyon Kontrol Komitesi El Hijyeni Koordinatörü Prof. Dr. Günay TUNÇER ERTEM tarafından el hijyeninin öneminin anlatıldığı programda

El Hijyeninde Sorumlu Enfeksiyon Kontrol Komitesi Hemşiresi ELA UNAY  tarafından, uygun el hijyeni kuralları ve hastanedekiel hijyeni uyum oranları konusunda bilgi verildi programa, İdarecilerimiz başhekim yardımcıları ,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Ayşegül TARLA ve yardımcıları enfeksiyon kontrol komitesinde Prof. Dr. Çiğdem ATAMAN HATİPOĞLU, Prof. Dr. Salih CESUR Enfeksiyon Kontrol  Komitesi hemşireleri ve personellerimizin katılımı ile program sona erdi..

Programın sonunda hep birlikte günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı.