Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanemizin Başhekimliğince Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen İftar Programı Gerçekleştirildi.
05 Nisan 2024

• iftar

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanemizin Başhekimliğince her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar yemeği gerçekleştirildi programa Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Sırrı KOTANOĞLU, Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Bozkurt TÜRKER, Başhekimimiz Prof. Dr. Rahmi KILIÇ, yöneticilerimiz, hocalarımız ve sağlık çalışanlarımızın yoğun katılımı ile birlikte yapılan İftar programında hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Rahmi KILIÇ kısa bir konuşmasında çalışma arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğimize sağladıkları katkı ve iftar yemeğine katılımları için teşekkür etti. Birlik ve dayanışma içinde nice iftarlarda bir arada olabilmeyi diledi. Dua edilerek oruçları açıldı.