Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Teknik Birimlerinden Emekli olan Personellerimize Başhekim Prof. Dr. Rahmi KILIÇ tarafından plaket, takdir ve teşekkür belgesi takdim edildi.
10 Mart 2024

• tb

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanemiz “E” Solunda düzenlenen törene Başhekimimiz Prof. Dr. Rahmi KILIÇ ve İdarecileri katıldı. Teknik Birimlerden Emekli olan, çalışanlarımızdan Nadir NAKKAŞ, Durmuş GÜÇLÜER, Mustafa ATMACA'ya Başhekim Prof. Dr. Rahmi KILIÇ tarafından plaket, takdir ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Emeği gecen hizmet veren herkese ayrı ayrı teşekkürlerini ileterek, bundan sonraki yaşamlarının sağlık ve mutluluk getirmesi temennilerinde bulundu.

Acil Tıp servisinin taşınması sürecinde yoğun gayretli ve üstün çaba sarf eden teknik birimlerde çalışan personellere ayrı ayrı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.