18 Ekim 2023

Sol böbrek çıkışında darlık sebebi ile ağlıları ve böbrek fonksiyonlarında bozulma mevcut olan Rüveyda Altındiş Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Prof. Berat Cem Özgür ve ekibi tarafından Laparoskopik Pyeloplasti operasyonu sonrasında ağrısız ve sağlıklı bir hayata kavuştu.
Üroloji-Haber.jpeg
Ankara’da ikamet eden böbrek çıkışı darlığı takipli 13 yaşındaki Rüveyda Altındiş rahatsızlığının ilerlemesi üzerine tarafımızca takiplerinde Konseyimizde operasyon kararı alınıp problemsiz olarak Laparoskopik (Kapalı) Pyeloplasti ameliyatı yapıldı. Yaklaşık 1cm’lik deliklerden girilerek kapalı yöntemle böbrek çıkışındaki darlık düzeltildi.
WhatsApp Image 2023-10-13 at 15.32.32.jpeg
Kliniğimizde zorlu komplike ve riskli işlemler laparoskopik (Kapalı), endoskopik olarak minimal invaziv bir şekilde yapılmaktadır.