Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Kurban Bayramında da kesintisiz bir şekilde sağlık hizmeti sunan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyareti.
04 Ağustos 2020

• gülüm ziyaret (1).jpg
  • gülüm ziyaret (2).jpg
  • gülüm ziyaret (3).jpg
  • gülüm ziyaret (4).jpg

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Kurban Bayramında da kesintisiz bir şekilde sağlık hizmeti sunan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Rahmi Kılıç eşliğinde ziyaret gerçekleştirdi.

Kurban keserken kendini yaralayan ve tedavileri hastanemizde devam eden vatandaşlarımızı ve hastanede çalışan personelimizi ziyaret eden Sağlık Müdürümüz, bayramlarını tebrik etti.

Hastanenin Merkez COVID-19 Laboratuvarında da incelemelerde bulunan Müdürümüz, merkezin sorumlu hekiminden yapılan işler ve sistemin işleyişi hakkında detaylı bilgi aldı.